Deputatul PDL Raluca Turcan afirma, la RFI, ca presedintele PSD, Victor Ponta, este "imatur" si are un "limbaj de mahala". Reactia sa vine dupa ce social-democratul a scris pe blog ca, dupa ce a vazut la Scoala de Vara a tinerilor din PDL, concluzia sa este: "PDL a ales - va continua politica Basescu!".

Valorile democrat-liberalilor sunt in opinia lui Victor Ponta "coruptia, minciuna, hotia, ura si servilismul". Declaratia este taxata dur de catre deputatul PDL Raluca Turcan, care cere un dialog cu Opozitia, dar nu neaparat cu liderul PSD. "Dialog cu Opozitia nu inseamna neaparat dialog cu Victor Ponta, pentru ca Victor Ponta este imatur, n-a reusit sa inteleaga responsabilitatea unui sef de partid si n-a reusit sa-si depaseasca probabil propriul nivel de cultura, acela al vocabularului de mahala (¬)", spune Raluca Turcan.

Deputatul PDL considera ca "orice lider politic, fie ca-i presedinte de partid sau simplu parlamentar, trebuie sa aiba un discurs public civilizat, cu argumente si cu maxima responsabilitate. Deci Victor Ponta nu intra in categoria liderilor maturizati si pregatiti sa conduca un partid".

Continuarea pe www.rfi.ro.