Adevarat va spun voua, vine sfarsitul. Am vazut, luni seara, semnele vremurilor, la Realitatea TV. Fiarele s-au imblanzit si umbla printre oameni. Lumea s-a sucit cu susul in jos. Dan Voiculescu, imbracat in blana de oaie, alerga dupa lupii coruptiei. L-am vazut cu ochii mei la televizor, in plina actiune. Facea un fel de ancheta cu implicatii globale. I-a scris procurorului Statelor Unite, a povestit cum se tine scai de Predoiu sa ceara numele celor care au varat in buzunar comisionul de la Daimler Chrysler pe autobuzele vandute in Romania. Suspansul n-a tinut prea mult ca moderatorii au si cerut sa fie contactat Videanu. Tenace, dom Profesor si-a expus apoi planul caritabil: sa ia banii de spaga si sa-i toarne (pardon de expresie) intr-un fond de pensii, sa-i intoarca la popor, la romani.​

  • Motto: "Lupul si mielul vor paste impreuna, leul va manca paie ca boul, si sarpele se va hrani cu tarana" (Isaia 65:25)

Lupul si mielul vor paste impreuna. Iata-l pe Dan Voiculescu uns cavalerul anticoruptiei transatlantice, mama bugetarilor raniti de Basescu si Boc. Se fac, azi-maine, 666 de zile de cand preacinstitul Felix a fost rastignit de pretorienii Marelui Satrap si trimis la judecata pamanteasca, sub acuzatia ca a cumparat vreo patru hectare de teren in Baneasa la un pret de 75 de ori mai mic decat cel real. Detalii aici

Sarpele se va hrani cu tarana. Varanul, cum i se mai spune dupa vorba suierata, cu pamanturile altora.

Leul va manca paie ca boul. Iar Vantu, temporar, nu va mai manca nimic. Tariceanu a strigat in Parlament tot ca dobitoacele din Cartea Sfanta: "Vreti solutii, haideti ca va dau, incropite acum. Va spun cateva, repede notati-le. Romtelecom, Hidroelectrica, Petrom, Romgaz, n-aveti bani, da? Ce faceti cu datoriile Rompetrol? (...) Anulati contractele de vanzare de gaz natural ieftin la prietenii si clientii dumneavoatra. Vreti sa va mai spun? Listati Fondul Proprietatea la bursa sa puneti economia in miscare".

Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce spune. Pe cand era premier, scria ravasele roz, parfumate cu petrolul lui Dinu Patriciu de la Rompetrolul cel inglodat in datorii: "Draga Traiane, 1. Iti trimit alaturat un document redactat de Petromidia in legatura cu cercetarile care au loc. 2. Daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet despre subiect?".

Adevarat va spun voua, apocalipsa e aproape. Care-i mielul, care-i lupul? Ne uitam ca boii la televizor, iar unii chiar cred ca lupul paste impreuna cu mielul, ca leul mananca paie si ca sarpele se hraneste cu tarana. Rezulta clar din ultimele sondaje.