Dar cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Asa ca ar fi bine sa ne gandim fiecare la binele propriu iar guvernantii la binele tarii. Nu sunt in masura sa dau sfaturi altor cetateni vis a vis de ce e bine sau nu dar binele tarii ma priveste. Pentru ca de el depinde si binele meu. Iar actualul Guvern, cu toata incrancenarea aratata de Traian Basescu, tot paralizat ramane. De partea cealalta sindicatele si bugetarii ne-au aratat aceeasi paralizie, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Unii spun ca bugetarii "au inteles", n-au inteles nimic, sunt paralizati de frica, spera sa nu se intample, incearca vechea metoda individuala de salvare, se dau cu puterea pe persoana fizica. Asa cum au facut si politicienii "independenti", poporul nu e mai breaz decat clasa politica.

Daca reactia bugetarilor e de folos natiunii, in schimb, accesul de sinceritate al ministrului Seitan ne arata aceeasi paralizie, daca nu ne iese mai taiem o data. Cu scaldarea ulterioara, daca nu ne iese plecam, cu varianta, daca nu se aplica taiem dar de fapt plecam.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.