"Decizia de a interzice prezenta membrilor PD-L la posturile Realitatea TV si Antena 3 a fost una proasta. Si va spun cam care a fost logica acestei hotarari. S-a crezut ca absenta noastra va duce la scaderea rating-ului, implicit la mai putini bani din publicitate, iar in final ar fi trebuit sa duca la chemarea de catre realizatori a membrilor PD-L" - Sever Voinescu.

Aveam o parere mai buna despre Sever Voinescu dar o asemenea declaratie nu denota decat o prostie imensa. Hoara, Boc sau TRU sunt la fel de nocivi ca Simona Sensual sau Monica Columbeanu, agresivi, infatuati, superiori, ilogici, nesimtiti. Ce credea Sever Voinescu? Ca nu exista oricand o Simona Sensual care sa-i ia locul lui Hoara? E plina tara de ciuvici. Omul e gazetar? Da! Inseamna ca habar n-are pentru cine scrie sau vorbeste, scrie Dan Selaru pe blog.

Problema e ca asa vede lumea PDL, ca daca scoti demagogii de pe post scade ratingul. Creste, domnule Voinescu, creste ratingul. Prostii pe care-i trimiteti la televizor iau 2 injuraturi si te fac sa schimbi postul. Cu cat sunt mai putini cu atat mai bine. Daca toate partidele v-ar urma exemplul am avea o tara mai buna.

Nu mai vreau sa vad la televizor membri de partid sau gazetari aserviti. Pur si simplu, manipularea si dezinformarea au atins asemenea cote ca fiecare om politic imbecil lipsa de pe ecran face postul mai bun. Ce-ar fi ca timp de 2 saptamani sa nu mai apara niciun politician la televizor? Ar creste ratingurile. Si poate daca nu apareti la televizor faceti si ceva pentru tara. Dupa ce aveti si niste rezultate apareti si pe post.

Nu vreau sa-mi explicati ca mogulii sunt rai. Ca pe Voiculescu l-ati folosit in 2005 si pe Vantu in 2009. Sunt rai cand nu sunt in tabara voastra. Va meritati unii pe altii. Basescu pe Vantu si Voinescu pe Gadea, niste demagogi penibili. Diferenta e ca televiziunile lui Voiculescu si Vantu pot fi sarite, Basescu si Voinescu, nu. Ei sunt platiti din bani publici.

Si daca vrei sa stii, Sever Voinescu, hotararea a fost buna. Sunteti mai simpatici de cand nu mai apareti la televizor. N-aveti motiv sa apareti, sunteti la putere si ne-ati adus la sapa de lemn. Nu mogulii sunt vinovati de dezastrul asta. Altele sunt pacatele lor.

Poate ii convingeti pe Antonescu si pe Ponta sa nu mai trimita pe nimeni la televizor. Sa taceti, cu totii, din gura. Macar din bun simt daca nu de rusine.

Sperante desarte.