Fenomenale inregistrarile cu monstruosul Catalin Voicu. Daca sunt adevarate, si presupun ca sunt, ne povestesc cum a fost condusa tara in ultimii 20 de ani. Intr-un mod mafiot. Cred ca este primul pestisor mai mare. Si care o sa traga dupa el si pe altii. Cat mai multi sper. Dar sa lasam Justitia sa-si spuna cuvantul, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Problema esentiala este: cum a fost posibila aparitia unui asemenea personaj? Pai omul a fost "promovat". Sub nasul lui Ion Iliescu, la Cotroceni. Apoi a intrat in anturajul primarului "care este". Si era gata, gata sa ajunga ministru. La Interne, in cadrul primului Guvern Boc.

A pierdut atunci din cauza luptelor intestine din PSD. Si atunci a fost ales "seful mafiei lui Nastase", Gabriel Oprea, care a demisionat, si-a luat a patra stea, a sarit in alta barca si a ajuns Ministrul Apararii. Alta poveste. De fapt aceeasi.

De data asta sper ca PSD sa nu-l apere, sa-l lase sa intre in puscarie. Cererea de suspendare trebuie votata de ciracii lui Vanghelie. Cred ca e doar un joc de imagine in favoarea lui Ponta pe spinarea lui Vanghelie. La votul din Parlament vedem ce se intampla cu adevarat. Si mai apoi in Justitie. Mai sunt ani pana atunci.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Selaru.