Securistul de la revista presei face dosare tuturor dusmanilor stapanului. Ochiul lui atent nu rateaza nicio miscare. Ai scris la gazeta, pe blog sau ai rostit la televizor vorbe nepotrivite? Te-a maturat, a dat cu tine de pamant, scrie Radu pe Blog de bucurestean.

Nu-i place securistului cum arati? Esti gras sau slab, prea inalt sau scund, n-ai fata conform standardelor rasei sau rasul nu e supus si discret? Te-a luat in vizor si si-a varsat laturile peste tine. El are voie, are si grad, are si functie. Tu nu ai voie sa-l belesti. Sa-i zici ceva. Sa-l injuri chiar.

Pana si cei de langa tine iti reproseaza ca ai intrecut masura. Si te jenezi un pic, te gandesti ca ai depasit limita poate. Pana il vezi din nou. Securistul a aparut la televizor si face dosar altcuiva. El stie ca a fost atacat politic. Stie cine e in spate si o sa le faca dosare la toti. Ca are destule informatii de la stapan.

O sa le arate el la toti. Sigur, nu aminteste cat de jigodie poate sa fie in diferite momente. Cum stie sa rada de defectele fizice ale unui om. Nu. El are voie, n-ati inteles? Are acest drept de la stapan pe termen nelimitat. Sau pana la noi ordine.

Citeste articolul integral aici.