Cu cat trece vremea constat ca Guvernul Boc, aplaudat de o parte a societatii, aduce ca principiu de promovare al politicilor publice lupta de clasa.

Mai intai a inventat pensiile sociale. Care sunt la jumatatea pensiei medii. Eu nu spun ca oamenii aia n-au muncit, eu spun ca n-au contribuit. Toata lumea a tacut. S-a facut dreptate.

Apoi si-a adus aminte de contributivitate si s-a apucat de taiat pensiile "nesimtite". Conform acestui principiu trebuie recalculate toate pensiile. Si, normal, taiate cele mari. Se va face dreptate.

Pe astia batrani i-am rezolvat. Trecem la copii. Sa le dam mai putin alora care au parintii bogati. Cum sa vina patronul in limuzina si sa ia aceeasi alocatie cu proletarul garbovit cu 5 copii? Sa se faca dreptate.

Cum sa ia batranul si pensie si salariu de la stat? Numai una. Inca o victorie, s-a facut dreptate.

S-au taiat salariile "nesimtite". S-a facut dreptate.

Dar intreb si eu, educatia, eficienta, productivitatea, responsabilitatea, munca, succesul, toate astea cand o sa fie luate in considerare? Ca termina Boc reforma si noi gastele si ramanem doar cu lupta de clasa.

PSD-ul era partid de dreapta. Ca el n-a dat cornul mai mare si laptele mai gras alora saraci, l-a dat la fel tuturor, dar nu e timpul pierdut. Sa se faca dreptate!

PS Am uitat de nesimtitii aia care nu fac profit dar s-a facut dreptate si acum platesc impozit.

Citeste mai mult si comenteaza pe Romania Obiectiva.