Se pare ca in fata primarului "care este" nimeni nu mai poate face fata. Se dezerteaza pe capete, alaltaieri Nastase, ieri Nea Nelu. Amandoi alfabetizati. Sprijinul in favoarea lui Geoana acordat de Vanghelie pare hotarator.

Si daca Vanghelie reuseste si, cu ingaduinta lui Geoana sau prin santaj, acapareaza tot partidul? Parea o gluma, dar incepe sa nu mai fie. Pur si simplu conduce la mafiotizarea partidului cu cele mai multe voturi din Romania, anul trecut era la guvernare.

Mentalitatea PSD-ului o stiam, dar faptul ca s-a ajuns la juraminte pe Biblie ma depaseste. Intr-un partid social-democrat?

Plecarea lui Nastase nu e o drama, dar eliminarea lui Nea Nelu este. Am fost si raman un adversar al acestuia dar, de multe ori, a reusit sa pastreze un echilibru in lumea lor comunista. Cine l-a temperat pe Nastase? Parasirea corabiei in mainile lui Geoana, pilotat de Vanghelie, este o tragedie. Cu personaje ca Copilul Minune (stiu, asta e situatia) promovate de Vanghelie nu mai ajungem niciunde, e pus sa faca politici publice. Astea sunt elitele partidului?

Pana acum erau hoti, dar aveau macar gulerele albe, erau alfabetizati, acum sunt interlopi de-a binelea.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.