Masinaria pusa in functiune impotriva lui Traian Basescu e formidabila. Nu cred ca mai are prea multe optiuni de a schimba trendul. Trebuie sa scoata de undeva un glont de argint cu care sa schimbe perceptia care incet, incet se impamanteneste. Ca pierde alegerile.

Cred ca inca mai poate sa castige, dar nu asa, prin continuarea razboiului pe toate fronturile. Daca PRM se aliaza cu UDMR lucrurile sunt total duse la extrem. Prea mult stimul duce la lipsa de reactii, transformarea mogulilor in rechini e doar o chestie de vocabular nu de esenta.

Mai are Traian Basescu un glont de argint cu care sa schimbe rezultatele? Eu cred ca mai are. Sa retraga mandatul lui Negoita si sa-l nominalizeze pe Johannis. Sa se arate mai destept. Sa sacrifice potentiala, dar iluzoria intrare la guvernare a PDL si sa-si castige cel de-al doilea mandat.

Si cred ca este cea mai buna varianta pentru tara. Un Presedinte, Traian Basescu, veghind actiunile Guvernului. Cu un PDL masiv in Parlament. Cred ca asa interesele cetatenilor ar fi cel mai bine aparate. Parerea mea. Dar o sa traga Traian Basescu acest glont? E o chestie de orgoliu.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.