Motto: Culmea ironiei e ca cine a votat cu Antonescu tot lui Nastase o sa-i numere ouale. Patrick Andre de Hillerin In dulcele stil Antena 3, tipic campaniei anti-Basescu, aseara, unul dupa altul, s-au incolonat la programul televiziunii din Baneasa nimeni altii decit proaspetii doi parteneri, in ordinea intrarii in teren, Mircea Geoana, respectiv Crin Antonescu, scrie Alex Mihaileanu pe blogul sau.

Desigur, ambii au venit sa se spele unul pe altul. Ca-n zicala aia cu “o mina spala pe alta”. Sau, daca vreti un exemplu mai plastic: ati vazut vreodata doua mite care tocmai ce-au incheiat ultima repriza de scuipat reciproc? Ei bine, fix la fel.

Revoltat pina peste basca lui Iliescu, Mircea Geoana, cel care, alaturi de toata clica pe care o conduce – oficial, desigur, ca neoficial… -, a avut grija sa injure referendumul din momentul in care a fost adusa ideea in discutie, cinstitul (sper sa cititi corect, ca eu eram cit pe-aci sa scriu “cistitul“) lider al social-democratilor a anuntat solemn, in onestitatea-i caracteristica: “Dar cum se poate? Eu sa nu fiu de acord? Dar eu am sustinut ideile de uninominal, unicameral si reducerea numarului de parlamentari inca din 2005! Va amintiti?“.

Articol integral