In ciuda problemelor legate de organizarea votului, cititorii HotNews.ro si-au exprimat “respectul fata de romanii care au inteles importanta votului. O Romanie mai aproape de normalitate” scrie Marian. “Multumesc pentru participare. Si eu am fost la vot, am stat la coada. Intr-adevar, romanii au instinctul democratic, chiar daca politicienii ne-au inselat sperantele iar si iar - imi place sa cred ca nu toti romanii au renuntat la ceea ce atat de mult ne-am bucurat ca am redobandit - libertatea, inclusiv cea de expresie”, spune Mashreq.

bucurestean

  • Romania mea a fost frumoasa azi! Am mers la vot pe la pranz. Si la fel de placut surprins am fost si eu. Oameni multi pe strada. In sectia de vot am vazut parinti cu copii, persoane in varsta, tineri. Si cartierul meu (Dr. Taberei) arata altfel decat se vedea Romania la tv.

piktor

  • am mers la vot in Bucuresti acolo unde ar fi trebuit sa fiu arondat... pentru ca am viza de flotant, dar m-au trimis la o sectie speciala - policlinica Titan era coada, am stat numai vreo 30-40 de minute si lumea era decenta... toti tineri, toti zambitori si increzatori

marian

  • Mandru de Romania mea. ..si Romania mea a fost frumoasa. Mica si indepartata dar frumoasa. Respect tuturor romanilor care au inteles importanta votului de astazi si au stat in ploaie cu orele la Milano. O Romanie mai aproape de normalitate.

alina

  • si Romania mea a fost frumoasa. Cu oameni de toate varstele zambitori, care mergeau la vot, apoi se opreau la piata si la magazinul din vecinatatea scolii. Lume civillizata, nici o injuratura, soare frumos, copii veseli. A, nu am deschis deloc televizorul astazi si se pare ca bine am facut. O sa repet chestia cu televizorul si pe 6 decembrie. Sondajele se pun si pe net, stirile la fel. Nu ma identific cu Romania prezentata de tv. O seara frumoasa, Romanie civilizata!

mashreq

  • multumesc pentru participare, si eu am fost la vot, am stat la coada - am avut noroc ca m-am dus pe la 1 cand nu incepuse vijelia. intr-adevar, romanii au instinctul democratic chiar daca politicienii ne-au inselat sperantele iar si iar - imi place sa cred ca nu toti romanii au renuntat la ceea ce atat de mult ne-am bucurat ca am redobandit - libertatea, inclusiv cea de expresie (si votul e expresie a dorintei noastre de schimbare). sper ca romanii au inteles ca nu e cale de intors

dor de duca

  • Va multumesc mult cititori si comentatori hotnews. Nu sunt in tara, n-am putut vota (distanta foarte mare pana la ambasada) si regret cumplit. Merg cu siguranta pentru turul doi. Haideti, putem! Va multumesc si va sustin! Un sustinator al reformei.

Aida

  • Si eu am fost placut surprinsa de aglomeratia din cartier. Locuiesc in Iasi, langa o sectie de votare si am observat ca foarte multa lume a mers la vot, dimineata cei mai in varsta si acum pe seara foarte multi tineri. dar foarte multi. Ma bucur ca tineretul realizeaza importanta votului. Votati dragi romani! Votati!

Sergiu

  • Si la Brasov o forfota. Au iesiti la vot chiar si tinerii fara domiciliu stabil aici. Au stat la coada in frig ca sa poata vota la sectiile speciale. Felicitari tinerilor! E important votul lor pentru ca ei sunt viitorul. Tinerii nu pot fi cumparati cu pomeni electorale precum alte categorii sociale.

mihai

  • Am stat o ora la coada la gara din Cluj sa pot vota. Coada era la fel de mare acum ca atunci cand am ajuns eu. Multi n-o sa apuce sa voteze din pacate, daca nu se prelungeste programul. Cu toate astea, totul era bine organizat. De asemenea mi se pare absurd sa se spuna ca votul meu e fraudat doar pentru ca am votat pe liste speciale. Nu puteam sa merg acasa doar pentru asta.

OCTAV LUCESCU

  • Am 47 de ani si doi copii de care trebuie sa am grija impreuna doar cu sotia. Am incercat sa votez la Sectia Speciala Filaret la ora 13. Coada. Timp estimativ de asteptare de circa 3 ore. Mi-am dus copiii in parc, apoi acasa. Am revenit la ora 18 pentru a vota. N-am reusit. La ora 21.00 usile s-au inchis. Bina ca nu s-au inchis si sperantele.

George

  • La Timisoara a fost la fel ! In tot Complexul Studentesc au fost 4 sectii de votare , am asteptat peste 2 jumate sa votez iar la final ne-au inchis usa in nas . Cozile au fost prezente de dimineata nu doar la orele de seara . Pentru ce au murit oameni acum 20 de ani daca acum nu sunt in stare sa creeze conditiile necesare pentru a ne exercita un drept constitutional ? Fie ca sangele eroilor din '89 sa pateze si mainile celor care acum , dupa 20 de ani nu sunt in stare/nu vor sa creeze un mediu normal de altfel in care noi , tinerii sa ne dezvoltam .