Am avut si confruntare fata in fata. Cine l-a sfatuit pe Mircea Geoana sa nu participe este un demn si fidel sustinator al lui Traian Basescu. Nu cred ca mai poate face ceva Geoana ca sa recupereze pierderea imensa din turul doi. O sa intre in turul doi bazandu-se pe electoratul fidel dar n-o sa obtina voturile liberalilor moderati sau nehotaratilor, nu toata lumea e fanatic anti Basescu.

Traian Basescu nu s-a adresat lui Crin Antonescu, ci votantilor acestuia in confruntarea din turul doi cu Geoana. De aici si impresia unora ca a fost blat, n-a fost niciun blat, a fost calcul.

Crin Antonescu a castigat eventual voturi de la nehotarati. Daca emisiunea era difuzata si la TVR poate castiga mai mult, PSD-ul a avut grija s-o blocheze. Eliminarea in reluare a Monicai Columbeanu a strans 450.000 de oameni iar confruntarea 720.000, interesul public a fost destul de redus.

In fapt nu s-a spus nimic. Atacuri subtirele, glumite, intepaturi, politica de talk-show, o emisiune prea scurta, moderata de un personaj depasit de eveniment, Mihnea Maruta, nu e vina lui, a fost aruncat acolo, o incropeala in pripa. O emisiune pe masura solutiilor propuse, lipsite de continut, o emisiune care a stralucit de cateva ori prin schimbul spontan de replici. Fiecare o sa-si plateasca gafele.

Citeste restul materialului si comenteaza pe Romania obiectiva.