Biletelul roz, purtat doi ani de Nuti Udrea in Vuitton, a fost scos la momentul oportun in incercarea debarcarii Guvernului Tariceanu, atunci a inceput scandalul. De ce dupa doi ani? Ca sa intram in UE. Deci, spre binele national (ironic), i-am pacalit pe papagalii aia de la UE cu un Prim Ministru presupus sau chiar corupt si cand am reusit sa intram am scos coruptia pe masa. Asta e varianta oficiala. De fapt nu s-a mai intamplat nimic, Tariceanu e bine merci.

Sa-mi spuna si mie cineva de ce daca Geoana a pupat condurul lui Putin, chiar in mod privat, de ce nu l-a dat nimeni in gat cand s-a intors. Care era interesul national pentru care giumbuslucurile politice, geostrategice ale lui Geoana au fost dosite? De ce nu s-a facut scandal public atunci? Poate nici nu mai candida. Ca se stia de atunci e evident, doar nu pleaca al doilea om din Stat prin lume si nimeni nu stie pe unde e.

Sa gandim logic. Nu s-a facut scandal atunci pentru ca de fapt Geoana n-a facut nimic pe acolo, l-au tratat aia conform poreclei ceea ce e probabil. A fost un fapt banal. Si atunci de ce se face scandal acum? Ca e campanie.

Geoana la Moscova, ce-mi trece mie prin cap, sunt doar supozitii, a cerut bani pentru campanie care sa intre prin firme rusesti de aici in conturi private de neurmarit, a oferit la schimb privatizarea gazului romanesc catre Gazprom si boicotarea Nabucco si alte fapte de acest gen. Sunt doar supozitii, habar n-am ce-a facut pe acolo. Deci, sa presupunem ca a facut tot felul de fapte rusinoase.

Citeste restul articolului si comenteaza pe Romania obiectiva.