Ziua de ieri este inceputul sfarsitului. Deficitul bugetar "respectat" de fostul si actualul Guvern este o minciuna sinistra cu care ne mai amagim pana la alegeri. Sau incercam sa amagim FMI. Deficitul bugetar nu a fost respectat, n-a fost returnat TVA, nu s-au platit subventii, facturi, nu s-au platit salarii, s-au modificat regulile pentru subventiile in agricultura pentru eliminarea acestora din diferite motive puerile sau aberante, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Respectarea acordului cu FMI este pur si simplu o minciuna, nu suntem in stare sa respectam conditiile. Traian Basescu a fost pus ieri in pozitia ingrata, si penibila, de a rezolva o problema pe care nu poate s-o rezolve. si nici nu e treaba lui.

In calitatea de Presedinte "jucator" acum trage ponoasele. A devenit responsabil de tumbele economice ale lui Boc. Au fost gasiti bani, cine stie de unde sau de la cine sunt luati.

Realitatea incepe sa apara. Criza sociala e la inceput. Guvernul Boc nu poate sa pastreze aparentele. Nici in fata FMI, nici in fata societatii.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.