Nica, impricinatul, a cazut rapus de palavrele oarecum lipsite de responsabilitate, oarecum pentru ca n-a precizat cine o sa bantuie cu autobuzele prin tara la alegeri, eu banuiam PSD-ul, si in privinta responsabilitatii cred ca palavrele cele mai iresponsabile apartin marelui si tragicului Pogea, el e campionul aberatiilor. Prin comparatie Nica e doar "oarecum iresponsabil".

Dar de ce nu ne uitam la fapte? Ca o vorba nu ucide, dar sistemul sanitar da, drumurile da, caile ferate, Doamne ajuta, n-au produs decat raniti, Politia mai ucide si ea si au inceput si sinuciderile pe motive economice. Daca ne uitam la mortii actualei guvernari Nica se bate cu Bazac pentrul numarul de victime. Din acest punct de vedere trebuiau dati afara Nica, Bazac, Berceanu, Pogea ca si onor Boc ca minte luminata si conducatoare a intregii sandramale numite Guvern. Si simultan cu Boc tot Guvernul ca de aia e raspundere unitara.

N-am introdus in ecuatie dramele create, copiii care nu mai au asistenti sociali pentru ca n-au mai fost platite salariile, salariile neplatite si copiii care depind de aceste salarii, (care credeti ca e metoda prin care se ating deficitele bugetare cerute de FMI?), bolnavii care se chinuie pentru ca n-au medicamente, milioanele pierdute din cauza grevei magistratilor si altele si altele.

Daca Nica era dat afara dupa furtul armelor de la Ciorogarla, dupa cazul Gigi Becali, dupa nenumaratele spargeri cu autor necunoscut eram de acord, trebuia dat afara din februarie, daca avea demnitate dupa Ciorogarla isi dadea demisia. Acum insa, din senin, fara avertisment este mazilit.

Citeste textul integral si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.