Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

3039 de alegatori care au votat multiplu?

de Dan Selaru     Romania obiectiva
Luni, 14 septembrie 2009, 9:18 Actualitate | Opinii

Pe 8 iunie Ministrul Nica se lauda ca o sa-i prinda pe aia care au votat de mai multe ori la europarlamentare. Si vine acum si ne spune ca are 3039 de cetateni cu dosare penale gata dar pe care nu-i poate trimite in instanta pentru ca nu are originalele listelor, acestea fiind blocate de Autoritatea Electorala Permanenta.

Ce scrie pe site-ul AEP.

"Autoritatea Electorala Permanenta este o institutie noua, necesara bunei functionari a statului de drept si a democratiei. Avand baza constitutionala in art. 73, alin. 3, lit. a din Constitutia Romaniei si reglementarea legala Legea 373/2004, precum si Regulamentul de organizare si functionare al Autoritatii Electorale Permanente (Hotarare nr. 2/19.03.2007 a Parlamentului Romaniei), Autoritatea Electorala Permanenta este o structura administrativa de gestionare a procesului electoral doar cu atributii tehnice si de educatie electorala, vizand afirmarea unei culturi politice a participarii, precum si o angajare lucida, in cunostinta de cauza a cetatenilor. Crearea unui cadru propice tuturor cetatenilor pentru redescoperirea participarii la viata politica, pentru intelegerea mecanismelor democratiei si a semnificatiei votului, precum si cresterea gradului de incredere si al atasamentului lor fata de sistemul pluralist sunt tot atatea coordonate ale activitatii institutiei."

Emisiunea este din data de 12/09/2009. Am cautat in presa de azi o vorba despre subiectul in cauza. Se dezbate orice, pe cine l-a huiduit mai tare poporul, ce vraji a mai facut Guvernul, ce nunti si carciumi sunt frecventate dar despre asta nimic.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

1017 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version