Ieri, adeptii lui Bivolaru, in lipsa marelui guru, au facut o spirala la Costinesti. Conform organizatorilor, se putea participa doar cu legitimatia de spirala. Guru a fost, cica, spiritual alaturi, orice ar insemna asta. Pe 14 august Traian Basescu s-a suit intr-un tractor mic si cam uzat moral, contracandidatul dezlantuit, Geoana, s-a suit in unul mare si modern in comuna Lapusel. Aici a castigat, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

In ritmul specific, dupa doar 5 ani, a fost dat "in folosinta" primul kilometru din autostrada Bechtel si in curand o sa mai apara inca doi. Sunt profund miscat, putem sa facem obiectiv turistic din primul kilometru. Asa am putea sustine financiar kilometrii patru si cinci.

Piedone face fantani arteziene de doar 300.000 de Euro. E exact ce lipsea Sectorului 4. Sunt chiar ieftine si foarte oportune.

La Comisia Udrea s-au dat unii pe altii in judecata. Foarte bine. E un prim succes al acestei comisii. Propun extinderea procedurii la intreg Parlamentul, mai avem timp. Bietul Pogea, nu-i era de ajuns bugetul.

Traian Basescu ne-a spus ca sunt atacate institutiile statului si ca stie cine e in spatele miscarii. Si eu stiu. Partidul unui om suit pe tractor si care a participat la festivalul de la Mamaia. Nu inteleg de ce nu ne spune acum. Si de ce nu se apara institutiile. Poate ca toate institutiile sunt in vacanta. Sau poate ca n-au fost atacate. Sau poate nici nu mai exista institutii si Traian Basescu e singur la Cotroceni.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Selaru.