Un caz e prezent astazi peste tot in media, pe televiziuni, pe HotNews. O mamica a descoperit ca bona si menajera ii agresau copiii, unul de 4 ani, celalalt de 2 ani si un pic. Aici daca vreti sa vedeti filmuletul si sa cititi povestea mamei.

Pe mine ma revolta reactiile unora care comenteaza pe site. Ce spun ei:

  • Ca mama exagereaza, ca o palma nu ne-a omorat nici pe noi in copilarie si nici nu ne-a lasat sechele.
  • Mama asta "iresponsabila" de ce nu a facut contract de munca cu bona? Ea trebuie pedepsita, pentru evaziune fiscala.
  • Asa ii trebuie, daca a fost fitzoasa si a angajat bona si nu si-a dat copiii in grija bunicilor, de teama sa nu ii rasfete.
  • E o mama denaturata, iresponsabila, nu e o mama buna, si-a lasat copiii in grija unei femei si acum vrea sa compenseze lipsa de atentie data copiilor razbunandu-se pe "biata femeie", adica pe bona, si rasfatandu-i.
  • Copiii trebuie batuti, altfel ies obraznici, razgaiati, lipsiti de respect pentru generatiile in varsta, plini de tupeu. E vina acestui gen de mame care nu permit sa li se dea nicio palma, care "ii pupa in cur".
  • Ce imagini revoltatoare sunt astea? Ce le face, de fapt, femeia aia? Le da cate o palma si ii trage de urechi. Mama exagereaza, doua palme nu traumatizeaza. (Copilul insa isi formase ticuri si isi apara capsorul atunci cand se apropia de el, suparata, mama. Deci nu raman sechele, nu?)
  • Mama nu e zdravana la cap: pe ce criterii a angajat bona aia, pentru ca i-a fost recomandata?

Va vine sa credeti ca exista oameni care gandesc asa? Noroc ca sunt foarte multi care ii dau dreptate mamicii sau care gasesc inadmisibil ceea ce s-a intamplat. Ba multi dintre ei spun ca ar fi rupt-o in bucati pe bona, in timp ce mamica e civilizata si a dat cazul pe mana politiei si justitiei.

Acceptand faptul ca o palma nu omoara, ajungem sa avem cazuri de genul celor prezentate la televizor, cu copii arsi cu tigara, tinuti legati in lanturi de pat, cu oase rupte desi sunt niste bebelusi practic. Atunci ne revoltam, ne dam indignati, dar la o palma trasa de un strain unui copil nu. Cat de ipocriti suntem! Cat de inumani!

Citeste mai mult si comenteaza pe Menaru.