Exista o urmarire a ministrilor PDL. Nici nu apuca sa se instaleze si deja sunt facuti praf de presa. Vezi cazul Placinta, doamna in cauza inca nu stim ce face in minister, dar asta e alta mâncare de peste, e, in schimb, sub ochii ANI. Nu vad ce e rau in asta. Cazul Ridzi a deschis cutia Pandorei. Dupa aparenta victorie, pe spatele gras al PSD sau PNL, curge o sudoare rece in ciuda caniculei, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Problema este ca nu sunt anchetate si actiunile ministrilor PSD sau ex-ministrilor PNL sau UDMR. Sau problema e ca in cazul respectivelor scandaluri circul media este mult mai mic? Aici trebuie sa-mi aduc aminte ca PNL a dat-o pe Monica Ridzi pe mâna DNA inainte de celebra comisie "Ana Pauker". Nu cred ca PDL este lipsit de acest mijloc sau de informatii. De ce nu trimite PDL toti ex-ministri PNL, actualii ministri PSD si pe cine mai vrea el pe mâna DNA? O s-o faca pentru ca nu au de ales.

Ca presa este partinitoare este evident, anti-PDL. Dupa viteza DNA in cazul Ridzi se pare ca in Curtea Miracolelor care este Parlamentul României o sa inceapa un macel la care presa o sa fie nevoita sa participe, cine nu va relata de pe frontul Parlamentului n-o sa existe.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Selaru.