Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Statul de drept trimis un pic la plimbare

de Claudiu Minea     Jeopardy
Luni, 20 iulie 2009, 9:13 Actualitate | Opinii

Un link pentru inceput: La concursul pentru titularizare, candidatii care au absolvit "Spiru Haret"-Deva au fost scosi din examen.

Faptele, pe scurt: ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu (”Cati” pentru girantul “care este”, Abramburica pentru cunoscatori), aflata in razboi cu Universitatea Spiru Haret, decide ca absolventii de Spiru Haret nu pot participa la examenul de titularizare in invatamant. Prin urmare, candidatii respectivi sunt scosi din salile de examen. Pur si simplu.

Abramburica a hotarat, cu de la sine putere, ca diplomele respective nu sunt valabile. Nici nu e de mirare: in Romania, justitia stabileste nivelul salariilor, parlamentul devine instanta de judecata, guvernul da legi. Ca tot romanul, priceput la toate, doamna ministru este intaiul jurist-judecator al tarii. Cu facultate absolvita la Partid.

Evident ca Abramburica nu merge pana la capat: scoaterea din sistemul de educatie a tuturor absolventilor de Spiru Haret. Ce a fost, a fost. Abramburica este “principiala”, dar nu toata ziua.

Statul de drept a fost un pic violat de Abramburica. Iar vigilentii aparatori ai statului de drept erau (tot un pic) ocupati: Dl Boc ascutea coasa pentru o noua demonstratie de virtuozitate, iar Dl Basescu (vanatorul de ministri liberali ilegalisti) isi pregatea munitia pentru a-si etala calitatile de piroman la Tusnad. Statul de drept poate sa mai astepte.

Asteptam cu interes solutia de la CEDO si marimea despagubirilor pe care statul roman le va plati. Ca de suportat, le vei suporta tot tu, nea contribuabilul…

Citeste si comenteaza pe Jeopardy.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

804 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version