Sper ca nu mai este necesara nicio dovada a faptului ca alianta celor doua marete partide de la guvernare are un singur scop. Impartirea banilor Statului, conform algoritmului de ei stiut, cui trebuie. Dupa sedinta PSD din care s-au "scurs" importante aprecieri la adresa PDL, cu raspunsuri pe masura ale acestora din urma, cred ca finalul actualei coalitii e aproape.

PSD-ul a injurat PDL-ul dar nu a avut nici cea mai mica intentie sa spuna ce ar face daca PDL-ul ar zbura de la guvernare, ce plan de guvernare are. Ce planuri are PDL-ul pentru tara asta am vazut de la madam Ridzi si de la Iosefini Berceanu. Pogea s-a transformat din ministru intr-un oracol care ne comunica rezultatele crizei, am ajuns la -6.5 procente din PIB "crestere" economica. Si s-a apucat sa renegocieze deficitul bugetar cu FMI.

Umbla vorba prin targ ca destul de repede o sa dam 5 miliarde pe avioanele multirol. Si ca o sa luam de la licurici. De ce oare acum si de ce de la licurici ca pana in 2012 mai e? Raspunsul in noiembrie. Doar umbla vorba si reportaje la tv.

Citeste integral si comenteaza pe Romania obiectiva.