N-am comentat pana acum campania electorala. Sau balamucul electoral. A fost frumos. De la tuns oi la jucat cu lopatica asortata partidului la groapa de nisip. Toti au avut succesuri, toti si-au creat deserviciuri, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Vanghelie a garantat si el pe cineva de data asta in mod credibil. Severin avea nevoie de garantiile lui Marean ca poate-l intreba aia de la Inalta Curte Europeana ceva despre apa. PSD-ul, dupa vreo 10 lansari de candidati, la pachet cu inepuizabilul comic Geoana, si-a restrans platforma electorala la "Jos Basescu!". Taine de strategie social democrata. Pe la colturi, de graba pitulatul in Parlament, Adrian Nastase o injura pe madam Macovei. Ca ne face tara de ras cand zice ca pe la noi e coruptie. Ce prostie. Suntem o tara de incoruptibili.

Dupa serviciuri, Obama de PNL a mai spus "Au cine sa tunda oile!". Corect era "Au! Cine sa tunda oile?" Chestie de accent. A pornit el in lupta cu pipitele din gradinile politice de alta culoare. Acum, daca ne gandim, dintr-o Elena Basescu poti sa faci in 15 ani un europarlamentar. Dintr-o Ana Pauker poti sa faci europarlamentar doar daca hotarasc rusii sa cucereasca Europa. Pana la urma si campania PNL a ajuns, ce coincidenta, tot la strategia PSD. "Jos Basescu!" O strategie simpla si fara legatura cu subiectul.

La PDL a fost chiar distractiv. Pe toate scenele pe care l-au suit, atletul guvernamental Boc a recitat aceeasi parascovenie interminabila cu greaua mostenire, cum ne ia el de la greu si ne duce la bine, tocmai a cazut productia industriala cu 10 procente intr-o luna. S-a aplaudat, s-a cantat, Traian Ungureanu a facut stand-up comedy de partid, madam Macovei a stat cu privirea ei incruntata iar pe Stolojan l-au scos la aer in clipuri. Blaga a racnit la activul de partid. Plus "Sus Basescu!". Acum si ca DJ.

Varful actiunilor de campanie apartine carmaciului national care, intr-un avant de cercetas etnolog, a luat la rand toate serbarile campenesti. in general bazate pe oi, poate ca e sezonul. Cica era vorba dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor sa participe la o procesiune a paparudelor ca sa ploua dar i-au stricat planurile meteorologii. Ca si asta e obicei popular si de aia mergea el din chermeza in chermeza, ca sa nu le uitam, obiceiurile.

Citeste continuarea si comenteaza peblogullui Dan Selaru.