Sunt din punct de vedere profesional matematician si cercetator. Nu sunt jurnalist, nu am avut pana acum un an nicio legatura cu subiectul jurnalism.

De altfel eu nu fac jurnalism, eu exprim opinii in calitate de cetatean, am acest drept prin Constitutie. Inca. Oricine il are.

La un moment dat, in iunie 2008, am cedat si nu am mai rezistat lipsei de logica pe care politicieni, media, oameni de rand o promoveaza. Si am inceput sa scriu. Sunt constient ca nu pot exclude subiectivitatea, sunt om.

Am fost etichetat, fara sa fiu intrebat, ca fiind omul PDL, de catre PDL. Am fost acuzat ca sunt omul lui Patriciu sau chiar vandut PSD. Am fost amenintat cu moartea. Considerat idiot plus o suma de alte fapte de aceeasi natura. Acum sunt omul PNL. Pe vechiul principiu comunist "Cine nu e cu noi e impotriva noastra", de care toate partidele noastre se fac vinovate, PDL-ul ma considera vandut PNL. Inainte de alegerile din 2008 am fost bagat la bloguri pedeliste.

Faptul ca am fost acuzat de partizanat pentru toate partidele ma face sa cred ca n-am gresit in demersul meu. Daca ataci PDL esti cu PNL, daca ataci PNL esti cu PDL, daca vorbesti de bine PSD esti vandut lor. O suma de rationamente gresite.

Nu suport masurile ilogice luate de Guvern, indiferent de cine e condus sau sprijinit. Sunt intr-o opozitie perpetua. De fapt asta trebuie sa facem toti. Sa fim in opozitie pentru ca tot ce face un Guvern face pe banii nostri. Si trebuie sa dea socoteala sau macar explicatii credibile. Orice om este dator sa stie ce face Guvernul cu banii lui.

Pentru scrisul meu nu primesc niciun ban si nicio indicatie. Faptul ca sunt preluat de Hotnews este optiunea lor. Eu doar am acceptat. Cateodata ma intreb daca nu le aduc neplaceri.

Tot ce atac este lipsa de logica, indiferent cui apartine. La care si eu sunt supus nefiind infailibil. Tot ce sustin este normalitatea.

N-am o agenda, nu urmaresc alt scop decat indepartarea minciunii din societatea romaneasca si promovarea lucrurilor bune pe care societatea le mai are. La inceput am crezut ca n-o sa am subiecte. In ora pe care o dedic blogului nu pot spune ceva decat despre cea mai mare aberatie sau cel mai frumos lucru care-mi sare in ochi din ziua respectiva. Sunt prea multe subiecte. Majoritatea negative.

Trist este ca deja-mi dau seama ca efortul meu e inutil. Cainii latra, caravana trece neperturbata.

Prea multi cunoscuti si necunoscuti m-au intrebat de ce-mi pierd vremea. Pentru ca nu vreau sa fiu complice prin tacere la degradarea societatii din care fac parte.

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.