Ministerul Abramburit al Educatiei greseste, din nou, subiectele la teza. Subiectele, scrise incorect din punct de vedere gramatical, sunt, din fericire, transmise copiilor corect, dar nu peste tot. Abramburica brambureste in campanie, scrie Dan Selaru pe blogul sau. Era la un bal al pensionarilor si la o slujba bisericeasca la Bistrita Nasaud.

Pe Boc si Pogea, plini de avant electoral, i-a apucat garantatul creditelor ipotecare. Ceea ce face sa creasca artificial preturile. Peste doua luni, ca pana atunci se gandesc eroii nostri cum sa bage gogoasa asta imobiliara, o sa vedem ca de fapt nu se poate implementa din cine stie ce motive. In loc sa lase piata imobiliara in pace sa se aseze unde-i e locul, Pogea s-a hotarat ca e bine sa intervina si s-o distorsioneze.

Pogea, daca reuseste sa puna si aceasta nazbatie in practica, incepe o criza subprime, pe banii contribuabililor. Si mai reuseste sa vanda supraevaluate casele ANL, repede, ca sa faca rost de bani pesin pentru urmatoarea nazbatie.

Se recunoaste ca masura se adreseaza celor care nu se califica la credit. Populism iresponsabil. Pogea a invatat sa copieze. Copiaza inceputul viitoarei crize prin care o sa treaca Romania. Mai bine ar copia niste masuri anticriza pentru criza asta pe care o are in pastorire.

Ministerul Sanatatii pune pacientul sa-si plateasca o parte din dramele care se petrec cu el prin spital si spioneaza medicii sa nu ia spaga. Ok, daca-mi platesc apendicita de ce nu se scade procentul din impozitele mele care se duc spre acest minister? si facem pariu ca spionii lui Bazac o sa ia spaga de la doctori ca sa nu-i parasca.

Sindicatele din energie fac greva pentru ca institutiile din domeniu n-au bugetele aprobate pe acest an. La sfarsitul lui mai. Pentru ca Videanu si neobositul Pogea nu le-au semnat. Videanu e la Moscova sa renegocieze pretul la gaze cu Gazprom. In momentul cand Rusia trage in noi cu tot ce are. Sindicalistii spun ca se ia lumina.

Elena Udrea da interviuri la televizunea bisericoasa Trinitas si promoveaza turismul religios si turismul de urmarire a animalelor mari din padurile patriei. De ce nu si animalele foarte mici? Parca vad sute de nemti stand pe vine langa musuroaiele de furnici de-a lungul si de-a latul campurilor nelucrate ale frumoasei noastre tarisoare.

Si are dreptate, in Romania orice vis e posibil dar nu se materializeaza.

Un alt urmarit de DNA pentru furt din banii de la UE a fost inscaunat la Mures ca sef la APIA.

Cand credeam ca nimic nu se mai poate intampla, Emil Boc loveste necrutator si o detroneaza pe Madam Udrea.

"Emil Boc: -Yes, but you know, aviara gripa...

Risto Meskus: -I'm very healthy!". Bietul om.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.