Dupa lansarile de catindati din ultimele zile, de un penibil greu de atins din intamplare, sarbatoriri cu sarmale si ode la taragot, ma simt dator sa aduc contributia mea sordidului acestor zile, scrie Dan Selaru, pe blogul lui.

Cei doi Obama de serviciu, Geoana si Antonescu, se intrec in a-l trimite pe Basescu la cosul de gunoi al istoriei. Momentul e prematur si demersul lor un avorton nascut cu 6 luni prea devreme. Nu o sa reuseasca niciunul s-o tina langa cu "Jos Basescu!" 6 luni, o sa plictiseasca pe toata lumea. Timingul e totul intr-o campanie.

Crin Antonescu, secondat de noua Ana Pauker penelista, a lansat sute de epitete injurioase la adresa lui Basescu, poate ca oamenii, aia care nu fac parte din PNL, asteptau solutii, programe, planuri, idei, chestii de astea despre Romania si Europa. Cu o singura idee, si aia fixa, "Jos Basescu!" nu poti face opozitie.

Noul pontifus maximus, care este, al PSD a deschis acelasi bal cu aceeasi muzica la lansarea europeana a lui Severin si compania. Se striga bezmetic "Geoana presedinte!". Penibilul deplin a fost atins de mult urmaritul Adrian Nastase care, cu o fata schimonosita de ura, a tinut un discurs ditirambic anti Basescu.

Intr-o atmosfera lucios portocalie, sub privirile goale ale Monicai Macovei si langa costumul argintiu al Elenei Udrea, Traian Basescu si-a sugerat participarea la prezidentiale, de parca noi nu stiam. Anunt primit de sala in spiritul primirilor lui Ceausescu la Congresele PCR. Dupa care totul a degenerat intr-o serbare campeneasca fara gratare dar cu multa muzica, incheiata apoteotic cu Oda Bucuriei cantata la taragot. Ca majoritatea participantilor habar n-aveau ce cauta acolo, e un amanunt minor.

Pentru a nu se desprinde de spiritul fabulos al zilelor Elena Basescu doneaza scaune electrice.

Singurul moment umoristic de buna calitate a fost opera lui Vadim, care a declarat ca i-a daruit o carte de bucate lui Gigi. Asta pe cand bantuiau pe la biserici, depuneri de flori si alte evenimente mondene de campanie.

Cireasa de pe tort sau, mai curand, bomboana de pe coliva a pus-o Emil Boc care s-a gandit acum ca impozitul forfetar nu e o masura prea buna si ca se apuca de analizat. Dupa ce s-au inchis mii de firme. Impusca-l pe Pogea si fa-ti seppuku!

Comenteaza pe Romania obiectiva.