Am protestat contra acceleratorului de particule, acum protestam contra cipurilor din protezele medicale. Dupa proteste impotriva pasapoartelor biometrice. Euro parlamentari se bat in carciumi. Taiem fondurile cercetarii. 60 de procente din medici vor sa plece din tara. Avem manual creationist de biologie. Jumatate din copii nu inteleg ce citesc. Oamenii fac podurile singuri, fara autoritati, care sunt incapabile. Si sunt amenintati cu puscaria.

Medicii de familie nu mai acorda consultatii decat pe bani, desi noi platim darile. Legile votate ieri nu se mai aplica maine. S-au "inaugurat" 5 kilometri de autostrada anul trecut. Bucuresti-Constanta, 5 ore cu trenul. Sunt 15.000 de diplome false, cunoscute, oferite contra cost. Mazare&Co pun taxe pe drumurile judetene. Se moare ca in filme. Cocalari si printzese. Sunt puse in functii administrative tot felul de personaje penale. Se fura arme din unitatile militare. Nu le mai gaseste nimeni.

Se concesioneaza bucati de mare care nu apartineau Romaniei. Sunt prinsi judecatori beti la volan care fac scandal, nu se intampla nimic. Sunt acceptate probele obtinute sub tortura. Politistul e pus sa sufle in fiola de un candidat la Parlament. Salariile sunt mai mari la Stat decat in mediul privat. Se da spaga tuica si carnati unui ministru, e acceptata! 0-3, 2-3,...

Piticul porno, Sexy Braileanca, Fratii Camataru, Monica Columbeanu, Dan Diaconescu, Victor Piturca, Mihaela Radulescu, Floricel Achim, Dinu Patriciu, Emil Boc, Adi Mutu, Mircea Geoana, Traian Basescu, poporul roman.

Asta e!

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.