Oblio scrie ca e "un guvern in care "baronii" din PD conduc ministere iar puternicii din PSD se uita de la distanta...", iar Mog adauga "cu oameni de genu asta in guvern, viitorul suna apocaliptic". Kik scrie despre culmea ironiei noului guvern: "sa te cheme Plumb si sa fii ministrul mediului". Radu observa ca "din propunerile psd: oprea, nica, andronescu, ponta, diaconescu, ile sarbu, marian sarbu (adica 7 din 10) au fost si in guvernul nastase 2000-2004".

Cele mai multe comentarii au vizat desemnarea Elenei Udrea ca ministru al Turismului si a lui Adriean Videanu la ministerul Economiei. "Cu Udrea la turism si Videanu la economie o sa facem piramide din borduri ca atractie turistica", comenteaza IceCub

sg

Udrea va deveni savant de renume mondial, ca e si lector universitar (am vazut ca nu a absolvit Dreptul la stat, probabil ca o incurca cate state sunt in spatiul Schengen, cate regat, e mai bine cu marea Neagra, a copiat de la sefu')

Roberta Anastase seful Camerei deputatilor?

mai bine ramanea Miss Romania si eradica foametea printre cei defavorizati geografic!!!!!!

Gila

Cand o sa mai aibe timp Elena Udrea sa faca metrou in Drumul Taberei, asa cum ne-a promis in campania electorala?

Made in China i-a raspuns lui Gila

Intai Videanu va construi un mausoleu din borduri acolo. Apoi Udrea va face metroul pt a aduce turisti.

cristina

vom avea borduri noi in toata tara.

tricoteza sefa

poate pune borduri si pe mijlocul autostrazii

adriana

acum videanu ca ministru , o sa schimbe bordurile din toata tara. dom'le ce noroc au unii !!!!

poate le pune din marmura ....

tricoteza sefa

doamna ministru udrea, acum ca v-ati ajuns, nu v-ati gandit sa faceti in cadrul ministerului de turism o agentie de tricotat?

eu am idei multe

si vreau sa fiu sefa la agentie

un salariu de minim 20000 euro m-ar motiva :D

daca e nevoie ies la televizor sa ma vada lumea... si poate la anul ma decid sa candidez la presedentie...si cine stie...poate mai sunt prosti sa ma voteze si pe mine pentru arta de a tine andrelele in mana

Citeste toate cometariile cititorilor HotNews.ro la anuntarea noului guvern