Natia hohoteste si spumega risipind tone de energie pe doua nimicuri senzationale. A fost protestul Partidului Cuarc impotriva gaurilor negre, a fost bizara coliziune dintre protonul PD-L si un electron sarit de pe fix. Doua tampenii galactice. Intre timp, antimateria din Parlament genereaza rapid gauri marunte si foarte negre. In ele dispar dosarele preotilor, case nationalizate, dosare penale, legi si institutii intregi. Particulele elementare din PSD, PRM, PC si PNL colaboreaza eficient in ritm accelerat. Sfarsitul lumii, apocalipsa, va veni negresit in toamna, dupa alegeri. Intrebarea e pentru cine.

PC, PSD, PRM detin cea mai avansata tehnologie si cei mai priceputi specialisti in dezastre programate. Liberalii iau notite si invata. Savantii re-nationalizarii traiesc si lucreaza pentru PC. Ei, in umanismul lor nesfarsit, au inventat o lege care face sa dispara cateva mii de case de sub nasul fostilor proprietari. O marunta gaura neagra a inghitit pe tacute un drept fundamental.

Europa va zambi politicos si nu ne va sanctiona pentru ca doi mascarici de la PC s-au pus de-a curmezisul fizicienilor de la CERN. Vom fi insa condamnati iarasi la CEDO si vom plati din buzunarul nostru din cauza ca Partidul Cuarcilor, asa micorsopic cum e, a aruncat din nou in aer marele dosar al proprietatii, stalpul oricarei democratii asezate.

Printr-o alta gaura neagra, dechisa tot la Senat, cele trei partide au evacuat preotii turnatori. Sfiintiile lor scapa de judecata CNSAS. Apocalipsa sanatoasa care ameninta Biserica Ortodoxa, sfarsitul lumii turnatorilor in sutane, se amana la Pastele Cailor. Lor, preotilor pacatosi, le ramane doar Judecata de Apoi. Si in acest caz, exista posibilitatea ca PC, PSD si PRM sa amendeze viitoarea Constitutie. Dar experimentele lor sunt infinit mai complexe. Introducand in legea CNSAS turnatoria cu intentie, juristii PC, PSD si PC au gasit formula prin care toti bosonii Securitatii se intorc in haosul originar al arhivelor. Li se pierde urma.

Partidul Cuarc, cum inspirat l-a botezat un cititor HotNews.ro, a ratat fix acum o luna experimentul fuziunii cu electronii sariti de pe fix din PRM. Atentie, nu vorbim aici de o nefericita, conjuncturala si blamabila intelegere cum s-a intamplat intre Emil Boc si Vadim Tudor. Dan Voiculescu pregatea la inceputul lunii august in mod oficial, la vedere, o fuziune prin absorbtie cu electronul dereglat. Urma sa se intample un fel de contopire intre doua molecule, nu o ciocnire accidentala pe coridoarele Senatului. Astazi, Partidul Cuarc si extensiile lui jurnalistice vibreaza indignate la Antene ca PD-L sta la masa cu un partid atat de amoral ca PRM.

Materia intunecata din Parlament a format diverse gauri marunte si foarte negre care au dus la dezintegrarea marilor dosare de coruptie intr-o lume perfect paralela cu statul de drept. Aceste mici implozii controlate la temelia democratiei n-ar fi posibile fara PSD si PNL, cele doua mari acceleratoare de particule nocive din spatiul politic romanesc. Tot ele pregatesc experimentul mileniului: o mare gaura neagra pentru Basescu si PD-L. Oferta lor electorala este apocalipsa continua. Fizicienii dezastrului din cele patru partide lucreaza cot la cot. Daca-l vor rata, va fi sfarsitul lumii lor. Daca nu, Romania va deveni un urias experiment scapat de sub control.

P.S. Felicitari cititorilor HotNews.ro pentru umorul de calitate pe subiectul PC. O mentiune speciala pentru Englezu. Gaselnita cu Partidul Cuarc si drepturile de autor ii apartin.