Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Cum am dat cu oistea-n bac

de Alex Mihaileanu     Subiectiv
Marţi, 8 iulie 2008, 16:29 Actualitate | Opinii

Acum cinci ani, dupa jumatatea lui iunie, cind dadeam eu bacalaureatul, problema cea mare a tuturor elevilor se referea la cum sa dea o spaga supraveghetorilor ca sa poata vorbi in clasa. In plin iulie 2008, cu o zi inainte de afisarea rezultatelor finale, problema natiunii se refera la cita spaga s-a dat, la cit s-a copiat, cum si de ce, scrie Alex Mihaileanu, pe blogul sau.

Practic, un subiect la fel de inexistent ca si schimbarile ce se vor face in guvern sau in sistemul de invatamint dupa ce se va mai linisti scandalul.

Acum cinci ani, cind a fost prima si singura sesiune de examene de bacalaureat la care s-au dat teste grila - in paranteza fie spus, o masura mai proasta nici ca s-ar fi putut inventa -, o serie de intrebari au fost total pe linga materia invatata. Si o sa dau exemplul personal. Fiind absolvent de profil stiinte sociale, aveam de ales sa dau bacul la proba de profil intre logica (materie de clasa a noua), psihologie (a zecea), economie si sociologie (a unspea) sau filozofie (a douaspea). Am optat pentru filozofie, pe jumatate din comoditate (fiindca era o materie pe care o invatasem chiar in ultimul an si care imi ramasese intiparita in minte), pe jumatate pentru ca mi-a placut.

Comenteaza pe subiectiv.ro.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

309 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version