Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Despre ce (nu) ar trebui sa faca un sef

de Alex Mihaileanu     Subiectiv
Vineri, 4 iulie 2008, 16:07 Actualitate | Opinii

Vreau sa enumar vreo doua-trei chestii despre ce inseamna, din punctul meu de vedere, sefia. Asta pentru ca am vazut o serie de comentarii la textul precedent si am inceput sa ma intreb de ce volumul de munca trebuie sa bata omenia la scor de baschet, scrie Alex Mihaileanu, pe blogul sau.

In primul rind, un sef ar trebui sa fie corect. Ai gresit, vedem unde, de ce, si procedam in consecinta, indiferent ca e vorba de un avertisment sau de batut obrazul. Greseala e omeneasca, nu? Daca se persista in greseli, se trece la sanctiuni si, daca e nevoie, la concedieri. Mi se pare o masura fireasca. Totusi, a nu se confunda corectitudinea cu puterea de sanctionare.

In al doilea rind, sefia nu inseamna doar limitarea la a da ordine. Inseamna stat de vorba cu angajatul, inseamna motivarea lui cind e productiv, inseamna intelegerea problemelor pe care le intimpina, inseamna acordarea de ajutor acolo unde nu stie, inseamna acordarea de training-uri daca e nevoie.

Citeste restul articolului si comenteaza pe subiectiv.ro.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

207 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi