Gata si cu localele. Per total (parerea mea) sintem exact in faza cea mai crincena a “incremenirii in proiect” in care se zbate politica mioritica de doi ani. PD-ul (si le recomand pe aceasta cale sa-si taie “L”-ul din coada) este in situatia “revenirii apelor in matca”, PSD-ul la fel, PNL-ul urca dar cu devieri de la “linia ideologica”.

Ce ar fi bine sa faca mai departe? Pai: PD-ul sa caute locul stabil unde sa puna piciorul si sa scoata capul la suprafata, PSD-ul sa inceteze a se imbata cu apa rece, PNL-ul sa se hotarasca in care dintre cele doua luntrii isi va aseza fundul, ca altfel risca sa se trezeasca cu apa la bord.

Citeva cuvinte pentru posesorii de CI cu domiciliul in diferite sectoare ale Bucurestiului:

- la sectorul 1: felicitari, veti scapa de rechinii imobiliari. E foarte posibil sa scape si ei de voi. Adevarul e ca ati avut parte de o alegere ciudata, ceva de genul sa maninc ciorba ori ciorba. Ati ales ciorba.

- la sectorul 2: voi sinteti cei mai fericiti. Aveti un sofer care nu tine cont de partea pe care merge.

- sectorul 3: hmmmm… Mai oameni buni, pentru voi vad un viitor cam cenusiu. V-ati tras primar ales in primul tur cu aproape 80% si ati uitat sa-i dati si proptea. Si cind ma gindesc ca la urmatoarele locale e candidatul unui anume partid la PMB, probabil impotriva PG in functie …

- sectorul 4: stimati concetateni, pentru voi viata va fi o lupta. Daca pina acum v-ati luptat cu santierele PG, in cvasi-absenta unui primar de sector, acum o sa-l vedeti: e MARE. Succes.

- sectorul 5: nici nu stiu ce sa spun. Rabdare. Timpul le rezolva pe toate.

- sectorul 6: aici e mai dificil, pe motiv ca trebuie sa ma adresez si mie :). In sfirsit: l-am pastrat dom’le, e cel mai bun (aiurea).

In sfirsit, un mesaj pentru primarul general: Doctore, crezi ca ar fi cazul sa incep sa-mi construiesc casa aia alaturi de Bucuresti?

A, si inca ceva, sa nu uit: FELICITARI INVINGATORILOR, CINSTE INVINSILOR

Comenteaza pe Inventarul Stricaciunilor Politice.