Nu pot sa nu ma mir cind vad atitia care se apuca sa posteze comentarii fie anti vreun candidat, fie pro altul. La inceput, toata treaba asta m-a amuzat. Am lasat un comentariu, l-am lasat si pe-al doilea, dupa care mi s-a pus pata. Nene, daca tot comentezi, comenteaza o singura data. Degeaba lasi mii de comentarii cu alt nume, respectiv alta adresa de mail, in care il injuri pe nu-stiu-care, cita vreme le lasi pe toate de pe acelasi IP.

Prin urmare, toate comentariile de acest tip le-am marcat ca spam. La fel procedez si cu tot soiul de comentatori care n-au nimic mai bun de facut decit sa ma injure. De ce nu le sterg si prefer sa le marchez ca spam? Ca a doua oara sa nu le mai vad. Oricum, ca idee, daca domnii care fac campanie electorala prin lasarea unei tone de comentarii de pe acelasi IP nu se potolesc, o sa ma apuc sa banez IP-urile.

Desteptaciunea celui care a venit cu geniala idee de a comenta in numele altora e limitata la injuraturi si pupincurisme. Daca e sa accept comentarii, atunci le accept pe baza unor argumente, pe baza unor pareri pertinente, si nu timpenii de genul “Blaga e un dobitoc!”, “Eu il votez pe Oprescu ca e cel mai tare” sau “Bai idiotilor votati Diaconescu ca o sa schimbe Bucurestiul”.

Daca genul asta de campanie electorala stupida tine pe forumuri, promit ca pe acest blog n-o sa tina. Si asta pentru simplul motiv ca nu permit campanie electorala neplatita. Cind o sa ma plateasca PSD-ul sau PDL-ul sau PNL-ul ca sa-i las sa comenteze la mine, atunci o sa-i las. Si o sa anunt din primul moment ca toate comentariile de sustinere a vreunui candidat sint aprobate contra-cost. Si daca e vreun partid interesat, atunci ii anunt ca pretul este de 500 de euro. Ieftin, as spune. In fond, bataia e pe ultima suta de metri, nu? Si cum mai e o saptamina, daca ei tot fura de unde apuca, de ce sa nu cistig si eu niste bani?

Cum acest lucru nu o sa se intimple (m-as strica de ris daca as vedea vreo propunere in genul asta), o sa continui sa marchez ca spam toate comentariile catelusilor de campanie electorala. Nu de alta, dar daca vrei sa spamezi aici, banu’ jos! Macar sa inteleg si eu ceva…

Comenteaza pe Subiectiv.