Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Pozitia Contributors.ro fata de declaratia Ambasadorului Federatiei Ruse, domnul Oleg Malginov

de     Contributors.ro
Sâmbătă, 28 martie 2015, 22:31 Actualitate | Opinii

Contributors
Foto: Contributors.ro

Contributors.ro dezavueaza reactia insultatoare si lipsita de argumente a Ambasadorului Federatiei Ruse la Bucuresti, domnul Oleg Malginov, la adresa lui Vladimir Tismaneanu si Marius Stan, doi reputati istorici si publicisti romani si colaboratori de marca ai site-ului.

Consideram ca domnul ambasador Oleg  Malginov a recurs la jigniri inacceptabile intr-o lume civilizata,  iar limbajul utilizat il dezonoreaza. Nici un diplomat care se respecta nu poate spune despre coordonatorul raportului de condamnare a comunismului in Romania ca este “orice badaran” fara sa riste un blam general.

Articolul lui Vladimir Timaneanu si al lui Marius Stan, Ispita fascistă a tovarășului Putin, publicat pe site-ul Contributors in data de 23 martie, este bazat pe fapte si pe argumente istorice. Site-ul Contributors.ro este un site de opinii, dedicat libertatii, deschis diferitelor curente de idei. Nu este un “portal informational”, cum gresit considera domnul ambasador.

Autorii Contributors.ro sunt specialisti in diferite domenii, opinia lor este fundamentata, bazata pe o cunoastere profunda a temelor si subiectelor abordate. Incurajam dezbaterile de idei, parerile critice si atitudinile rationale. Site-ul Contributors.ro sustine principiile statului de drept si sprijina activ accesul in spatiul public a opiniilor avizate, rationale, bazate pe argumente, dreptul la opinie si libertatea de exprimare.

Domnul Oleg Malginov ar fi fost binevenit sa-si expuna in mod argumentat punctul de vedere – poate sa explice, sa ia atitudine, sa discute rational, nu sa recurga la insulte.


Citeste intreg articolul si comenteaza pe Contributors.ro
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

5483 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri