Pot sa va inteleg starea de surescitare. Vine finalul de mandat, Doamna sta prost in sondaje, partid nu aveti, va parasesc colaboratorii, adio imunitate, fratele zace in arest, nici altii din familie nu se simt prea bine, in fine, se anunta o mica apocalipsa in viata dvs. Terminati aiurea, credibilitatea tandari. Un final, trebuie sa admitem cu totii, profund nedrept. Trist destin pentru un mare politician. Uman, va inteleg disperarea si va privesc cu toata compasiunea de care sunt in stare.

Dan TapalagaFoto: Hotnews

Politic vorbind mi se pare ca primiti ce meritati. Nu prea inteleg cum ati esuat intr-o mlastina fara viata cu o sirena roz in ea. Cum ati ajuns dvs, un comandant atat de abil si experimentat, sa cadeti de la comanda petrolierului intr-o barcuta cu vasle cam ciuruita? Ce anume v-a dereglat busola de navigator? Tot scriu pe aici de vreo doi - trei ani, de cand ati sacrificat totul pentru sirena roz, ca veti termina urat, trimis la fund de o halucinatie iesita din spuma marii.

Nu ma obosesc sa demonstrez iarasi blatul reciproc avantajos cu Ponta. Tocmai l-ati transformat pe bietul pisicut intr-o specie mai evoluata. Ce puternic trebuie sa se simta azi dupa ce i-ati pus coama de ofiter acoperit. Cu anuntul ca veti boicota turul doi, il impingeti la Cotroceni. Sustinand-o pe Udrea, i-ati suflat in panze. Atacand toti candidatii de dreapta, ati marit confuzia si i-ati bagat pe toti in ceata. Toate acestea lucreaza pentru un singur candidat. Este acelasi care se gudura ca avocat pe langa protejata dvs. Bad news. Nu va folosi la nimic ajutorul dat pisicutului cu coama de-a lungul anilor.

V-au murit laudatorii, adevarat, dar parca tot nu suna bine sa va ridicati singur in slavi de cate ori aveti ocazia. Apreciez grija fata de noi, jurnalistii de dreapta, de a nu ne blestema cu "sa va fie rusine" ca sa nu patim ca raposatul Patriciu. Stiind ca aveti gura mai spurcata, mi se pare chiar remarcabil ca n-ati gasit sa ziceti altceva decat ca mintim ca Antena 3. Dar tot nu vom scrie frumos de Doamna. Puteti sa ne fierbeti in smoala.

In caz ca nu murim de la vreun cocos cu gatul taiat sau lumanare intoarsa, vom zice tot timpul asa: Doamna reprezinta ceva foarte nociv in politica romaneasca. Este o calamitate si vom tot repeta chestia asta cat ea misca pe radar, iar noi suntem vii :))

Vestea cumva proasta este ca va sinucideti si nimeni nu intelege de ce. Ce faceti acum este sa va afundati in mocirla, cu cat dati mai mult din maini si din picioare. Pe scurt, ar fi de retinut urmatorul aspect. Noi nu murim ca jurnalisti chiar asa usor, nu chiar acum. Ne-am tabacit bine sub Nastase si in zece ani de injuraturi la Antena 3. Ne dorim sa mai stam putin pe aici, macar pana scapam de Ponta. Dar dvs de ce va sinucideti politic cu atata sarguinta?