Felicit prin prezenta pe responsabilul din grupul Carrefour care a avut geniala idee de a lansa (potrivit comunicatului) pe piata romaneasca a sacoselor "Remesh", facute, cum altfel?, din material reciclat. Putem banui ca sacosele sunt captusite cu Caltaboshi si Palinca, intru o mai buna asemanare cu originalul. Asteptam lansarea sacoselor Mureshan (Ioan Avram), din acelasi material, umplute cu toba de casa si carnat bine afumat. De asemenea, ne permitem sa sugeram aceluiasi responsabil, alte lansari de produse, dupa cum urmeaza.

sacosa remeshFoto: Hotnews

1. Posibilitatea de a deschide un cont off-shore prin care sa poata fi facute cumparaturi la Carrefour Online, cont denumit "Giovanni& Victor". Tranzactiile pot fi facute printr-un operator Carrefour la indicatia clientului, prin intermediul unei parole securizate, ele nefigurand in evidenta fiscala de la ANAF a clientului Carrefour.

2. Fulare imitatie Burberry, lansate sub numele "Adrian"

3. Asigurare full-casco a produselor achizitionate de la Carrefour, impotriva riscului de perisabilitate. Neaparat trebuie sa includa in titlu "Rusanu" sau "Mirzac"

4. Polita de risc "Hidro Electrica", pentru bidoanele de apa plata. Nu detaliem, amanuntele se cunosc.

5. Lansarea unui Dictionar al Limbii Romane- marca privata Carrefour, in cadrul campaniei: "EBA va recomanda!"

6. Lansarea unei noi game de copiatoare sub sloganul: "Victor Viorel esti tu!"

Orice alte sugestii sunt binevenite.

Va multumesc ca m-ati ascultat si inca o data, felicitari pentru initiativa!