Se pare ca domnul Ponta isi urmeaza mentorul pana la capat: Ministru > Prim Ministru > Blogger. Zic, atentie, traim intr-o tara cruda cu o dictatura teribila ce aresteaza astfel de bloggeri. Dar dansul e un altfel de blogger, va amintiti desigur de bloggerii fursec, chipurile "consacrati", care recitau cu emfaza aceleasi argumente, cu fix aceleasi mesaj, totul simultan, la marele sincron, ca niste cinstite majorete ale pestisorului de aur Gold Corporation? Asta pana sa-i ia tot internetul romanesc la cel mai crunt misto, din forum in forum, din meme in meme si din Share in Share?, scrie Moromitic, pe blogul La coltu' strazii.

Cineva a sesizat excelent. Precum bloggerii coristi, intra in scena domnul prim-ministru Ponta, cu o declaratie geamana si aproape simultana cu cea a directorului Gold Corporation:

Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei: "Aurul se exploateaza cu cianura, nu exista alta tehnologie care sa scoata acest cuvant odios, ca pana la urma cuvantul este problema".

Dragos Tanase, directorul RMGC: "Cianura are o singura problema, si anume: numele. Pentru ca, daca se numea hidroxid de altceva, atunci n-ar mai fi avut nimeni nici o problema".

Hai cu totii, sa repetam in cor dupa brieful piaristilor: "La cianura, cuvantul e problema", "La cianura, cuvantul e problema", "La cianura, cuvantul e..." O ordonanta musai de urgenta la DEX si gata, am rezolvat-o si p-asta! Nu mai discutam tehnologie, sustenabilitate, economie, legislatie ci ... semantica. Trebuie ca proiectul asta sa fie cumplit de lipsit de continut, ca sa fii atat de obsedat de ambalajul comunicational.

Domnu' Ponta, domnu' Tanase, dati domne' afara toti piaristii aia pe care i-ati umflat degeaba. Altfel va cam cresc pene pe spate, v-au aburit din nou cand v-au convins vaicarindu-se ca de fapt problema comunicarii proiectului e lupta lor nedreapta cu cuvantul "cianura".

Citeste restul articolului si comenteaza pe blogul La coltu' strazii.