Pe 4 decembrie 2017, "Orase Curate", campania nationala ECOTIC dedicata colectarii electricelor si electronicelor uzate din mediul urban, ia startul pentru a doua oara in Cluj-Napoca. Campania va incuraja locuitorii sa vina si sa predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la centrul de colectare local.

OC CNFoto: ecotic

Organizatia ECOTIC, in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca si Brantner Veres, continua campania "Orase Curate". Dupa ca a trecut prin 21 de orase (Botosani, Filiasi, Targu Mures, Dorohoi, Braila, Piatra Neamt, Galati, Bragadiru, Motru, Radauti, Timisoara, Ploiesti, Cluj-Napoca, Iasi, Vaslui, Comanesti, Baia de Aries, Otopeni, Borsa, Viseu de Sus, Giurgiu), intre 4 - 8 decembrie 2017, locuitorii din Cluj-Napoca vor fi informati si incurajati sa devina constienti de problema deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, in perioada campaniei, orice locuitor din Cluj-Napoca care va preda un deseu de minim 5kg cumulate la centrul de colectare amplasat pe Str. Bobalnei nr. 62-64 (in intervalul orar 8:00-16:00), va primi un premiu instant.

Campania din Cluj-Napoca continua, in anul 2017, programul national "Orase Curate", un program itinerant al Organizatiei ECOTIC, dedicat colectarii DEEE in mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizatie colectiva nonprofit care gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) in numele a peste 600 de producatori si importatori afiliati. ECOTIC asigura si supervizeaza intregul proces de preluare, transport, dezmembrare si reciclare astfel incat, la final, DEEE sa nu mai reprezinte un pericol. Peste 100.000 tone DEEE au fost gestionate in sistemul ECOTIC, in cei 10 ani de activitate. Mai multe detalii gasiti pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicata Organizatiei ECOTIC, precum si pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.