Pe 2 octombrie 2017 s-a deschis sesiunea de inscrieri pentru cea de-a IX-a editie a concursului "Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat", proiect de traditie al Organizatiei ECOTIC. Companiile, institutiile publice, institutiile de invatamant si ONG-urile sunt invitate sa isi inscrie proiectele dedicate mediului direct pe website-ul competitiei,www.premiilepentrumediucurat.ro.

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat - 2017Foto: ecotic

"Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat" este concursul Asociatiei ECOTIC, organizat la nivel national si dedicat initiativelor de protectie a mediului si conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate sa se inscrie companii, institutii de invatamant, institutii publice si ONG-uri ce au dezvoltat, incepand din luna octombrie 2016, proiecte dedicate mediului. Conditia esentiala este ca aceste proiecte sa fie intr-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate, chiar si intermediare.

Inscrierile continua pewww.premiilepentrumediucurat.roprin accesarea formularului online de inscriere, disponibil la adresahttps://www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/.

"Invitam ca in fiecare an organizatiile care deruleaza proiecte de protectia mediului si CSR sa le inscrie in editia 2017 a concursului Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat. Miza initiativei ECOTIC este de a populariza si premia proiectele cu cel mai mare impact asupra comunitatilor carora se adreseaza si de a oferi exemple de bune practici" Valentin Negoita - Presedintele ECOTIC.

Premiile oferite castigatorilor celor patru categorii sunt menite sa ofere sprijin in derularea ulterioara a proiectelor:

  • Institutii de invatamant - sistem tabla interactiva 
  • Companii - bicicleta electrica
  • Institutii publice - videoproiector 
  • ONG - un pachet de servicii de branding si comunicare 

Data limita de inscriere a proiectelor este 24 noiembrie 2017. Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate iar premiile pentru cele patru categorii de concurs vor fi acordate in cadrul evenimentului festiv "Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat", ce va avea loc pe 12 decembrie 2017, la Hotel Novotel din Bucuresti.

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Info Cons, Hotnews, Carturesti, The Diplomat - Bucharest, CCIFER, eleven, ROGBC, Let's do it Romania, Junior Achievement Romania si Image Factory.

Pentru mai multe detalii,www.premiilepentrumediucurat.ro.