"Orase Curate", campania nationala ECOTIC dedicata colectarii electricelor si electronicelor uzate din mediul urban, ajunge de azi, 27 martie 2017, la Filiasi. Campania incurajeaza locuitorii orasului Filiasi sa vina si sa predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la centrul de colectare Retim Ecologic Service S.A.

Orase curate - Filiasi Foto: webPR.ro

Organizatia ECOTIC, in parteneriat cu Primaria Orasului Filiasi si Retim Ecologic Service S.A. Filiasi, lanseaza campania "Orase Curate - Filiasi", ce se desfasoara in perioada 27 martie - 2 aprilie 2017. Cetatenii sunt informati si incurajati sa devina constienti de problema deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, in perioada campaniei, orice locuitor al orasului Filiasi care va preda un deseu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare Retim Service Ecologic Service S.A. , va primi un premiu instant.

Iata punctul de colectare Retim Ecologic Service S.A. si programul acestuia: Strada Morii nr. 9, program 10:00 - 18:00 in fiecare zi de campanie

Retim Ecologic Service S.A. ofera serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugati sa contacteze dispeceratul la unul dintre numerele de telefon: 0251.441.082, 0756.169.602.

Campania din Filiasi continua, in anul 2017, programul national "Orase Curate", un program itinerant al Organizatiei ECOTIC, dedicat colectarii DEEE in mediul urban. Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.