O noua campanie ECOTIC se desfasoara in perioada 21 noiembrie - 9 decembrie 2016: "Da viata naturii cu o idee buna" incurajeaza studentii Universitatii din Bucuresti (Facultatea de Drept si Facultatea de Litere) si ai Universitatii Politehnice Bucuresti sa gaseasca idei verzi si sa le exprime intr-un mod original.

Unibuc 2016Foto: ecotic

In incinta celor doua universitati va fi amplasat un stand de cca 3 mp, sub forma de COPAC, fara frunze. Rolul studentilor va fi acela da a inverzi si a da viata COPACULUI cu ideile lor verzi sau raspunzand corect la o intrebare. Flyerele pe care vor fi asternute ideile/raspunsurile au fost create simbolic sub forma de frunze. Pe spatele fiecarui flyer se afla o intrebare la care studentii vor raspunde. Ulterior vor merge cu flyer-ul la COPAC, unde vor primi din partea promoterilor un premiu instant.

Campania se desfasoara in doua etape: in perioada 21 - 25 noiembrie, COPACUL va fi amplasat la la Universitatea din Bucuresti (Facultatea de Drept si Facultatea de Litere). In perioada 05 - 09 decembrie, acesta va fi relocat la Universitatea Politehnica Bucuresti (Noul local - intrarea AN si Corp EC - Facultatea de Automatica).

Pentru mai multe detalii si regulamentul concursului, www.ecotic.ro.