GIS Day - ziua in care utilizatorii sistemelor informatice geografice arata copiilor si tinerilor aplicatii din lumea reala

de V. Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 18 noiembrie 2015, 14:57 Actualitate | Mediu

GIS Day, in Romania si in lume
Foto: Esri
Pe 18 noiembrie la nivel global se serbeaza GIS Day - Ziua Sistemelor Informatice Georgafice - in care utilizatorii GIS, in cadrul mai multor evenimente, arata copiilor si tinerilor tinerilor aplicatii din lumea reala care fac diferenta in societate. Ziua GIS nu este doar un eveniment, ci o miscare la nivel global, incadrat in Saptamana Geografiei, iar in tara noastra se desfasoara mai multe activitati in scoli, licee si Universitati, in mai multe orase.

Cu ocazia GIS Day Universitati, agentii guvernamentale, scoli, ONG-uri si profesionisti GIS se reunesc pentru a aduce cunostinte legate de GIS in comunitate, si pentru a crea o mai buna intelegere asupra lumii in care traim, ne-au transmis reprezentantii Esri Romania, unul din partenerii HotNews.ro prin care reusim sa aducem harti si aplicatii interactive cititorilor nostri.

"Noi, Esri Romania, dar si alte institutii din Romaia, sarbatorim GIS Day prin activitati la scoli, licee si Universitati, incepad cu clasa intai. De asemenea institutii din Cluj, Oradea, Suceava celebreaza aceasta zi. Un astfel de eveniment, spre exemplu, este cartarea Gradinii Botanice", ne-au transmis cei de la Esri Romania.

Un alt eveniment se desfasoara miercuri in cadrul Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului. Detalii aici.

Alt atelier dedicat GIS se desfasoara la Facultatea de Geodezie din cadrul Universitatii  Tehnice de Constructii Bucuresti. Detalii aici. 

Despre ce alte evenimente dedicate Zilei GIS se desfasoara in intreaga lume si in romania, mai jos in Aplicatia Interactiva:
Citeste mai multe despre   [P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

1406 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    GIS Day (Miercuri, 18 noiembrie 2015, 15:19)

    Gio1976 [utilizator]

    Felicitari echipei hotnews pentru utilizarea GIS si popularizarea acestei zile aniversare simbolice! GIS ar trebui sa devina un instrument de lucru pentru administratia locala, regionala si centrala din Romania si nu numai! Esri Romania ar trebui sa fie mai proactiv in acest sens, profesionalismul lor fiind recunoscut la nivel european!


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică