Traian Basescu a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, care va fi publicat in ziarul de luni. Printre temele fierbinti, sportive, de campanie si despre viata romanilor, presedintele s-a referit si la episodul incidentului de la Ploiesti.

“Pentru ca a afirmat ca l-am lovit pe acel copil de doua ori, prima oara in burta si a doua oara in fata, il voi da in judecata pe Dinu Patriciu”, a spus Basescu. “Luni demarez procedurile. In instanta, Patriciu va trebui sa vina cu caseta originala si atunci vom afla si cu ce camera a fost facuta inregistrarea. Este dorinta mea ferma de a face o expertiza, dar expertii autorizati contactati au spus ca nimeni nu-si va pune stampila in absenta casetei originale si a sursei, adica a camerei“, a mai spus Basescu.

UPDATE: Catalin Tolontan a postat pe blogul sau mai multe fragmente din interviul cu presedintele Traian Basescu.

Intrebat care este acuzatia pe care nu o recunoaste, Traian Basescu a declarat ca este vorba despre lovitura. "Dar spuneti «Nu» la impingere? - Imi este imposibil sa va spun asa ceva. Eu nu imi aduc aminte episodul. A venit si prea tirziu si aici ma intreb de ce au trebuit 5 ani ca acest lucru sa apara? De ce n-a venit la referendumul din 2007? In orice caz, ramin agatat de acest lucru si nu vad posibila rezolvarea decit in instanta pentru ca cineva detine originalul", a raspuns presedintele.

Citeste integral pe tolo.ro.