Inchisoarea Shepton Mallet a fost gazda unor executii brutale si i-a incarcerat pe unii dintre cei mai periculosi oameni. Acum, inchisoarea, descrisa ca fiind „cea mai bantuita”, primeste oaspeti peste noapte, noteazaMirror.

Shepton MalletFoto: Captura YouTube

Printre cele mai periculoase persoane care au fost incarcerate in acest loc se numara si gemenii Kray.

Momentan, inchisoarea din Somerset este utilizata pentru vanatorile de fantome. Daca vrei sa iti petreci noaptea acolo, trebuie sa te implici in cautarea spiritelor care locuiesc in locul bantuit. Organizatorii spun ca noptile sunt „terifiante” si „infricosatoare”.

O descriere a vanatorii de fantome: „Coridoarele goale si celulele lipsite de viata plang sa fie investigate de acei oameni care au o fascinatie pentru modul in care viata ar fi trebuit sa arate in acea existenta dezolanta si lipsita de iertare”. Se mai adauga faptul ca trecutul inchisorii este „extrem de brutal” si ca nu se cunoaste numarul de persoane care au fost executate acolo.

„Cu legaturi in inceputul secolului al XVII-lea si cu mii de victime necunoscute care zac sub pamant, nu e un loc in care ai vrea vreodata sa fii singur”, au declarat organizatorii.

Pentru o noapte de vanat fantome, grupul se imparte in echipe mici. Vizitatorii vor utiliza echipamente moderne pentru vanatoarea de fantome si vor avea ocazia sa exploreze inchisoarea pe cont propriu.