Grupul "Acro-Cats", o trupa de pisici care se dau pe skateboarduri, canta la instrumente muzicale si uneori se plictisesc si umbla prin multime​, a ajutat la salvarea a peste 200 de feline in ultimii ani, potrivitHuffington Post.

Acro-CatsFoto: Captura YouTube

Samantha Martin, fondatoarea grupului "Acro-Cats", a declarat ca inclusiv pisicile care performeaza pe scena sunt foste maidaneze si au fost salvate de catre ea.

Acum patru ani, Samantha a vrut sa adopte o pisica pentru a o integra in trupa, iar cautarile acesteia au dus-o spre un adapost din Chicago care eutanasia frecvent felinele care nu reuseau sa isi gaseasca foarte repede un adapost. Atunci, a adoptat toate cele 12 pisici din adapost, iar acest moment "i-a schimbat viata", declara Samantha.

Samantha Martin a inceput sa preia pisici din adaposturi, pentru a le ingriji temporar pana cand acestea isi gasesc un stapan. Astfel, felinele au parte de un mediu prietenos si au toate conditiile necesare cresterii, in timp ce nu toate adaposturile sunt echipate corespunzator sa aiba grija de pisici, in special de cele mai tinere de opt saptamani.