Poza pe care a facut-o in inchisoare l-a ajutat pe un barbat din SUA sa obtina o cariera pe podium, noteazaHuffington Post.

mugshotFoto: Captura YouTube

Mekhi Alante Lucky, din California, a semnat un contract cu agentia de modele St. Claire dupa ce o fotografie din timpul arestului din 2016 a devenit virala pe internet.

Barbatul in varsta de 20 de ani i-a uimit pe utilizatorii de internet cu ochii sai de culori diferite. Acest lucru inedit este cauzat de o conditie genetica rara, numita heterocromie.

"Am stiut imediat ca este perfect pentru o cariera de model la St. Claire", a declarat Damiana O'Bryant, managerul agentiei. Ea spera sa il aduca pe Lucky la Saptamana Modei din New York in luna februarie. Agentia a publicat imaginile din prima sedinta foto a tanarului.

Politia din Raleigh l-a acuzat pe Lucky in aprilie 2016 pentru posesia unui vehicul furat si pentru evadarea din arest si, ulterior, l-a arestat. Barbatul a mai fost acuzat pentru savarsirea a doua infractiuni: opunerea rezistentei in fata unui ofiter si interferarea cu comunicarile de urgenta.