Urmatorul film din seria Piratii din Caraibe ar fi fost furat de hackeri, care ameninta Walt Disney ca il vor face public daca studioul nu plateste o rascumparare, scrieGuardian.

Piratii din Caraibe: Razbunarea lui SalazarFoto: Disney

Directorul executiv al studioului de film, Bob Iger, a spus intr-o intalnire cu angajati ABC ca hackerii afirma ca au capatat acces la un film si il vor pune pe bucati online daca nu se plateste o rascumparare online, potrivit cunoscutei publicatii de profilHollywood Reporter.

El nu a dezvaluit despre ce film este vorba, dar a precizat ca Disney a refuzat sa plateasca si colaboreaza cu anchetatorii federali.

Deadline.comscrie ca este vorba de pelicula Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar), ultima parte din franciza ce il are pe Johnny Depp in rolul principal.

Aceasta ar trebui sa ajunga in cinematografe pe 25 mai.

Iaer a declarat ca santajistii ameninta sa puna online cinci minute din film si apoi bucati de cate 20 de minute daca nu se plateste o considerabila rascumparare.

Hollywood-ul a devenit o tinta importanta pentru infractorii cibernetici.

In urma cu doua saptamani, hackerul care a cerut o rascumparare de la platforma online Netflix, dupa ce a intrat ilegal in posesia celui de-al cincilea sezon al serialului "Orange Is the New Black", si-a respectat "promisiunea" si, in urma refuzului companiei de streaming de a da curs cererii sale,a publicat pe internet primele 10 episoade din noul sezonal show-ului TV.