Matthew Perry, unul dintre actorii principali din cunoscutul serial Friends, a a povestit o intalnire cu premierul canadian de care “nu este mandru”, eu spunand ca l-a batut pe Justin trudeau cand erau copii, scrieGuardian.

Matthew PerryFoto: Captura YouTube

“Nu ma laud cu asta, este groaznic. Am fost un copil prost”, a spus Perry la emisiunea lui Jimmy Kimmel.

Perry a declarat ca incidentul i-a fost reamintit recent de un prieten care a participat la atac. Ei erau in clasa a cincea si cu cativa ani mai mari decat Trudeau jr.

"Amandoi l-am baut. Cred ca el era bun la un sport decat noi, asa ca a fost invidie pura", afirma Perry.

Tatal lui Trudeau era atunci premierul Canadei, spune actorul. "Dar nu cred ca acesta a fost motivul pentru care l-am batut. Cred ca era singurul pusti din scoala pe care putream sa-l bate", a adaugat el.

Nascut in SUA, Perry s-a mutat impreuna cu mama sa in Ottawa cand era copil. Ea a ajuns sa lucreze pentru partidul liberal, pana la urma ajungand ofiterul de presa al lui Pierre Trudeau cand acesta era premier.

Perry si Trudeau au invatat amandoi la scoala Rockcliffe Park, o scoala publica din unul dintre cele mai bogate cartiere din Ottawa, frecventata de copii de ambasadori si politicieni.

Biroul de presa al lui Trudeau a raspuns solicitarilor ca nu are niciun comentariu de facut in privinta spuselor lui Perry.