S-a descoperit ceea ce ar putea fi a opta minune a lumii. Clipul video cu un aligator portocaliu face inconjurul internetului in ultimele zilei, potrivitiflscience.com.

Aligator portocaliuFoto: Captura YouTube

Aligatorul neobisnuit a fost vazut intr-un iaz din Carolina de Sud.

Desi aceasta reptila nu este mai lunga de 1,5 metri, se bucura deja de admiratie din partea localnicilor, datorita aspectului distinctiv. Acesta a devenit deja viral in mediul online, cu ajutorul hashtag-ului #TRUMPGATOR.

Insa, asa cum va puteti imagina, aceasta nu este o specie noua de crocodil. Similar cu bronzul, este putin probabil ca aceasta culoare a pielii sa fie naturala. Jay Butfiloski, de la Departamentul de Resurse Naturale din South Carolina, este de parere ca nuanta pielii aligatorului a aparut dupa ce animalul a incercat sa se adaposteasca de iarna intr-o teava de otel ruginita, potrivit Associated Press.

Kent Vliet, biolog la Universitatea din Florida, este de parere ca reptila este pur si simplu acoperita intr-un fel de material.

Oricat de unic ar fi acest aligator, culoarea sa neobisnuita ne aduce aminte de un alt animal portocaliu - legendarul pescarus care a cazut intr-un butoi cu sos de curry si a devenit portocaliu fluorescent.