Mos Craciun si-a reinnoit cu succes licenta de pilot comercial, trecand un testarea scrisa si examenul medical - in ciuda nivelului ridicat de glicemie - si este bun de zbor pentru 25 decembrie, a anuntat joi departamentul canadian al transporturilor, citat de Reuters.

Mos Craciun poate conduce sania si anul acestaFoto: Captura YouTube

Mos Craciun a primit licenta reinnoita de la ministrul transporturilor, Marc Garneau, fost astronaut, potrivit unui video postat pe Twitter de Transport Canada.

"Mos Craciun, am vesti bune pentru tine, inca o data ai trecut cu brio examenul de pilot, iata certificatul tau", i-a spus Garneau barbatului imbracat in costum rosu.

Clipul il arata pe mosul care aduce cadourile trecand un test de vedere constituit integral din literele H si O, si aducand un test de urina.

"Sanatatea ta este buna. Nivelul glicemiei sunt un pic mai mari, dar ai aprobarea, asa ca este o veste buna", i-a spus Garneau Mosului.

De asemenea, Garneau l-a rugat sa se concentreze cand tine fraiele: "Doar o avertizare, nu-ti folosi telefonul mobil si nu scrie SMS-uri in timp ce iti conduci sania prin cer".