Intamplare mai putin obisnuita in Polonia: un tanar de 25 de ani care a fost declarat mort dupa ce a baut prea multa vodca s-a trezit in frigiderul de la morga si, in loc sa mearga acasa dupa teribila aventura, s-a intors in bar pentru a continua sa bea alaturi de prietenii sai, scrie Daily Mail.

Foto:

Tanarul, Kamil, a intrat in stop cardio-respirator in urma cantitatii foarte mari de alcool pe care a baut-o intr-un bar din Kamienna Gora, o localitate in sud-vestul Poloniei.

Paramedicii care au sosit la locul incidentului l-au declarat mort si l-au dus la morga locala, unde a fost pus intr-un frigider.

Aici, insa, Kamil a inceput sa-si revina iar paznicul morgii a auzit zgomote din frigider.

Cand a deschis usa, tanarul, dezbracat, a cerut o patura. Paznicul a chemat politia iar barbatul, dupa ce a fost consultat de medici, a fost lasat sa plece.

De la morga, Kamil a mers direct la bar, pentru a-si continua petrecerea.

Un incident similar a avut loc in Rusia, anul trecut, cand un barbat care petrecea intr-un bar din regiunea Khansanky, in estul indepartat, a fost declarat mort si trimis la morga. Aici, s-a trezit in frigider si a inceput sa dea cu picioarele in usa, fiind auzit de un paznic.